CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 20 April 2011

....THANKS C++ PROGRAMING....

- Belum beberapa minggu kemudian,lps kem BTN 2, c.t oyak kat abg yg cik ida nak mintak tolong install kn coputer programming kat laptop dia,so, 4 me, abg kata ok je kat c.t, tp masa tu mmg ikhlas nk tolong cik ida, so mintak la kat c.t number fon cik ida. Mula2 xda la org ckp hati ni exited sgt, but later on,heheheh rasa mcm best plak…but still akal fikir nk tolong cik ida dengan ikhlas…
- Around 5 p.m. kot abg turun ke cafĂ© n jumpa cik ida,masa tu ingt kn c.t nk join sekali,tgk2…huhuhu cik ida je,bukan main seronok hati ni,tp ingt!!! Must act cool..hahaha kalo x…..kantoi la… n there was the moment when our eyes…..ermmm hahah paham2 la…tp cik ida xprasan kot…but anyway abg install kn jugak….si dia xbyk brkata2…tp mula2 je la..hahha and then,bila start abg start temuramah empunya latop acer_laboghini baru la dia bukak mulut…nak ckp dia sombong,tp sbnrnya dia baik,cute n pandai bergurau..so sweet…agagaga.. lps install,kitorg sembang2…tp xsedar masa cpt je brlalu…tp rse mcm 15 min je….may btl la org dulu ckp,masa mmg jeles dgn kite..hahahah U KNOW WAT??!!?? I had lovely evening wif u dear…..^^,.. 

No comments:

Post a Comment