CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 30 July 2011

MY HEART JUZ FOR YOU!!


Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing (Armageddon)




DON'T WANNA MISS A THING!!

~~TEMU-PISAH-PRICELESS~~

      Salam sayang pada semua...but first 2 my one n only person yg nakal sgt...hehe my dearest love syaheeda idayu.. dah lama kan x mengupdate blog...??al-maklum la..tgh bz....bkn suka suki,tp ada duty yg wajib...huhuh balik pada cite pasal topik kat ats nun..abg dpt gak jmp dgn si dia yg ssh sgt nak jmp..haha seronok yg xterhingga...-2,2 pon seronok.hahaha its start when on that Saturday, abg keje saparuh hr,n syg pulak ada kat K.L on that time,so,masing2 planning on a quick date...hahah so thrill n xciting giler....but by mistake,masa nk pergi K.L, kami xingat langsung on that very day ada football match btween  Malaysia vs Liverpool....so mmg agak crowded giler otw  ke KL central...ups,lupa nak mention, g K.L by train,so from first station, to next station,org makin penuh dlm gerabak!! juz imagine la,on that day,our ktm dah mcm ktm kat negara India tau....kalo laki,rapat bahu ke bahu,dada ke dada, buntot ke buntot,mmg sesak nafas....pastu ada plak sorg bro ni,bwk adik laki dia,dlm himpit2 2,abg nmpk adik dia mcm sesak nafas..ye la,bdk kecik...so,ce bayangkan la bertapa power nye our ktm train masa ada game besar??hemmmm 

     But!!abg pya destination xsmp lg...utk jmp syg....mcm cite dongeng mat saleh,putera raja kalo nk jmp puteri dia mcm2 cobaan melanda...hahahha merepek jap.. so,in  my situation, so-so jgk la mcm prince 2...hahaha syg plak on the other side,syg kne berdepan wif ur parents n brother...kene berhempas pulas nak yakin kn they all nak kua jmp kwn syg...kak ct..dipendekkan cite, abg smp kat K.L central n lepak kat chicken rice shop,sementara tggu syg smp..after syg smp n lepak jap kat dpn KFC....abg g jemput syg....TERKEJUZT abg..hahah comey giler..hahhahahaha akhrnya dapat jugak ketemu...Alhamdulilah....agenda utk hari 2,juz jalan n tatap wajah masing2 yg lama xjmp!!! we both n 2 lg kwn mkn dulu kat chicken rice shop.. pastu g KLCC...ct nk jmp member dia kat sana...so,we juz follow...smp sana,jln separate...g solat dulu...n lepak kat tasik area starbuck..syg malu3 risau ada pok sdara n mok sdara jln kt KLCC,so syg pkai sunglass abg pya...hahah so cute..rindu sgt masa tu...n then kita jln g Masjid Jamek, cari baju utk hadiah bg kat abah...baju agak fit n nmpk muda..heheh but the moment together with you,is the moment i treasure!! 4ever n ever!! every i closed eyed, i wont fall asleep coz i mizz u babe... and i dont wanna miz a thing!! coz i mizz u babe...hehe7... bia memory ini sentiasa segar di ingatan n dlm denulisan kata blog nie k syg...

      Kenangan cincin tunang kita dlm perjalanan ke ikatan suci atas landasan agama Islam...insyAllah!! kita berdua berjuang ats agamaNYA!!amin ya Rabal alamin...n then,saat abg hantar syg pulang ke bukit jalil...mmg saat yg mengaharukan...hemmmm insyAllah...kita kan keluar bersama lagi dengan izin Allah...insyAllah...thanks 4 evrthing babe.... love u so much syg.... XOXOXO!!