CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 22 April 2011

~~~CONFESSION~~~

-Lepas dari hari 2 abg “membantu” syg installkan programming…on that week, rase nak balik tgk family, n cik ida pon dgr cerita dia nak balik tgk family…..so….mayb ok,tp~~dlm hati xla pon..hahah bcoz I think this is the time for me to confess to her…..n admit that I already falling in love wif u..serius giler….hemmm start when kita dua xputuus2 “bertasbih”..emmm, mksd abg, brmsg smp xda kesudahan… cik ida pernah bg tau kat abg yg time tgh hepi msg time dgn abg, cik ida xhbs2 senyum sorg,kalo area ganu ckp, snyum sokmo.. sebut tentang bahasa n dialek ni, abg still trkejut mcm mne cik ida able terima abg yg jauh beza umo nya, lain dialek nya….kata org, bercinta bkn pada rupa, tp dari hati turun ke hati…cewah…jiwangzzz jap..hahha ops, sambung balik cite kat bas td,so masing otw back home..masing2 rindukan halaman umah…but hati masing2 tgh berbunga-bunga kot..haha so, kandugan ceritanya adalah,since abg rapat dgn ida, abg TER ada perasan kat ida….cik ida wat TER ada perasaan sayang kat cik abe…hahahah at last!!! I admit it!!!! 31st March 2011, the day I admit to her and that day I told my mom and my siblings bout her….dia yg mmbuat hatiku berasa tenang, dia juga yg mmbuat hatiku tertawa, dia juga membuat hatiku menginginkan nya….xkan ku biarkan dia pergi menjauh dr hidupku, kerna hati ku ini telah ada dlm hatinya…terima kasih ku ucapkan padamu syaheeda idayu, moga kasih cinta antara kita di berkati dan di rahmati oleh Allah selalu..  at the first place, mmg agak sukar nak menambat hati dia, kerna hati cik ida pada family dia agak kental, al-maklum  la, anak bongsu and also the 1 only gurl in her family…. Cik ida  pernah oyak kat abg yg dia cabar abg try la jge anak bongsu kalo tere sgt…hahhaha anak sulong jge anak bongsu…amacam?? Kalo ada yg membaca ni, apa pandangan you all???  Ble xble??? No problem kan kalo dah sayang.. sbnrnya abg dapat rasa yg cik ida pon dah menaruh hati kat abg…hehehhe kot…hahha but anyway, lega rasanya hati ni jumpa seseorg yg dapat tenang kn jiwa ini…lg pon,dia agak mnje jugak…..huhuh dpt gak apa yg d hajatkn…. I said it again, I confess to her, and its feel wonderful!!!!hahahahaha….^^, thanks sayang….

No comments:

Post a Comment