CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 19 April 2011

~~~SECOND CONTACT~~~


16-19 march 2011
-Selang berapa bulan jugak la xbersembang n juz rapat dgn tegur mnegur masa selisih, nak di jadikan cerita,abg n ida di temukan semula dalam satu kem..asalnya kem ni kem KPO.-kem kempimpinan,tapi last2 dpt tau yg kami g ni kem ni BTN,Belia Tata Negara…selama 4 hari n 3 malam kami g kem ni,juz 4 da last day, nk balik dr tapak perkemahan pulang ke ‘kem’ asrama tempat mula2 sampai dgn bas tatiuc, start dari situ 2 kitaorg baru nk sembang2….~19march2011

-BUT!!abg in da first place mesti la try 2 act cool..hahaha bukan apa,takut nanti ada org cakap perasan pulak mamat ni..huhuhu kalo ikut kan hati mmg nk sembang di si bunga comey 2…hehe cik ida,tp eksen pya pasal n nak act cool..so xda la sembang…ingt,that was in the first place. Lucky me,nasib baik la cik ida dtg kat abg kot n tegur abg…~~~ heheh it were the best moment actually 4 me n mayb 4 us..hahaha going back to base camp n bersembang…walau xhape2 gak kita 2 sembang,but still, seronok,tenang,x serabut and semua yg indah xterluah n terucap dari jari jemari yg nak menaip nie.. Even though in the 1st place abg dah tau cik ida were adik/abg, tp ntah la,there were something that my heart says YES!! Hahaha dan beban masa angkat beg saat 2 tetiba je hilang..dia, cik ida yg masa n saat ketika 2 nampak so sweet n matured, rasa hati nie mengatakan yg abg dah lebih dari 5 tahun kenal dgn cik ida…. Segan pada mulanya memang la ada r,al-maklum la, abg kn jenis penyegaan org nya..hahahah dengan perkataan “BUT” abg memang terasa amat bahagia and tenang…..^^ thanks sayang…~~~to be continue.hehehe


2 comments:

  1. Abg wat ida senyum sorg...haha3...^_^

    ReplyDelete
  2. n dont 4get...time balik kat kem 2 jgak la, 4 da 1st time ida dgr perkataan 'abg' kluar dri mulut cik abe cuib...hehe3.tergamam n terkejut gak mse 2...stuck in da moment.hahahaha

    ReplyDelete