CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 26 April 2011

~~~PRESENT~~~

-          It’s been awhile actually….nk tggu dari cik ida wish on the day, 24th march 2011, tp….xsmp2 pun wish dr kekasih hatiku…rupa2nya,ada udang sebalik mee !!! gerrrrrrr aum nya!!!! Hhahaha dia, cik ida dgn sengelengnya wish on the last day dlm bulan march, 31/3/2011, cik ida bilang nak jadi orang terakhir wish abg pada bulan kelahiran abg…hemmm,pelik  jarang di buat org…wat diri ni ternanti2, tp still brbaloi..hahahah abg balik ke kg mse 2, n sempat gak celebrate dgn family walau maryam xda mse 2…sori sis.. balik semula cite pasal aku dan dia, saya dan awak, kita dan kamu…huhuhu mmg best n seronok cik ida kat abg,xtau knp, mcm syok sendiri pon ada, tp kne gak act macho..hahha after that, smp tati walau pulang ke halaman utk sementara.. abg tringat n rasa2 ada gak dgn muka yg xmalu kat cik, abg ckp nak hadiah tp dlm nada brgurau, xserius pon coz xnak x-pax anything..kalo ikut nafsu, mmg pon nak hadiah,tp relevan pada akal n hati, xperlu la kan?lg2 umo kita maikn meningkat ni..hahha sweet 24…hahah sweet ke? Ble la kan3?? On the 7th april, cik ida jmp n dating dgn abg kat café mcm biasa, tp ptg tu, x x-pack papepun, xsngka cik ida mempresent kan abg hadiah!! Sebuah cap wrne putih puma dgn bernombor 24!!! So sweet dia ngusik!!hahah mmg rse nk gelak pd mulanya!! Serius, ntah knp, coz ikutkn nk tnya “why 24??” Tp bila fikir kn balik , number pada cap tu lah yg wat hati terusik n trsenyum sorg2…dlm hati abg piker kn, “pandai nya si jantung hati ku mngusik hati gagah ni”….hahha cik ida ada hantar msg ckp or brbunyi gini—‘ur style.dyu xtau nak xplain mcm mne, sbb mksd dyu style bkn sje refer pd penampilan,tp cre abg 2 sndri. Dyu ske cre abg ckp, cre abg lyan dyu, n yg pntng keikhlasan abg dyu ske. Mayb abg tragak2 mse mula2 nk pilih dyu kn? But kejujuran, keikhlasan n ksh syg abg dpt lawan semua 2. Dats reason buat dyu yakin agn abg. N dyu respect abg sbg seorg lelaki dwasa, matang.dyu ske, ske sgt. N dyu ske sgt tgk abg pkai topi,xtau nape…lpe nak gtau, bju smlm encem, it’s nice darling, look so charming……” hahahah pjg x cik ida wat karangan dlm msg?hahha b4 I foget, on the 7th april, she admit 4 the first time that she LOVE  me!! Alhamdulilah…praise 2 Allah…at last… thanks sayang….


::thanks sayang::

4 comments:

  1. bgtau la ida pya komen...or tambah2 la sikit ke...hehehe

    ReplyDelete
  2. ayu..buka mail..
    ade send link lagu favourite u..
    thanks to me! hahaha :p

    ReplyDelete
  3. SS::huhu3...xtau nk kate pe da..so bahagia ase.btw,lagu our blog menenangkan ida...thanx

    NAK::cdt 2 u,ita...thanx a lot.btw,sweet x kisah cinta kitorang??hahaha

    ReplyDelete